Rólunk

Bogácson a Bükk hegység lábánál az otthon melegségét sugárzó apartmanjainkkal várjuk mindazokat, akik egyszerre vágynak a Bükk hegység közelségére, a gyógyvíz jótékony hatására, és a családias nyugalmat árasztó pihenésre.

Szálláshelyünket 2007-ben nyitottuk meg (majd 2020-ban teljes körűen felújítottuk) azzal a céllal, hogy szállást biztosítsunk mindazok számára, akik a családias hangulatot és a természetközeli élményeket részesítik előnyben egy hotel által nyújtott szolgáltatásokkal szemben.

A szálláshelynek otthont adó épület Bogács központjában, az Ady Endre út 17. szám alatt található, pár perces sétára a bogácsi gyógy- és strandfürdőtől, valamint a szórákozási lehetőséget nyújtó bogácsi pincesortól.

A jól felszerelt apartmanok és szobák a szabadidős turisták számára kényelmes kikapcsolódást nyújtanak az év minden napján.

 

Célunk volt, hogy apartmanjaink minden igényt kielégítsenek, ahol vendégeink otthonosan érzik magukat és szép emlékekkel gazdagodva vágynak vissza hozzánk.

Látogatóink pozitív visszajelzései alapján örömmel állapítottuk meg, hogy sikerült elérnünk a kitűzött célt. Továbbra is szeretettel várjuk új és visszatérő vendégeinket Bogácsra a Kotyogó Kávézó és Apartmanokba.

Szólj, ha segíthetünk!

Elérhetőségek

Kapcsolatfelvétel