Termelői méz

A méhész szavai

Amióta az eszemet tudom a természetben érzem magam a legjobban. Ennek nyomán 2014-ben elkezdtem kitanulni a méhész szakmát, amit ma már több, mint 90 méhcsaláddal művelek. Méhészetünk igazi családi kisvállalkozásként működik, mindenki kiveszi a részét a munkából valamilye módon. A család apraja nagyja napi szinten fogyasztja a méhészeti termékeinket, így az orvos se gyakran lát minket. Mind azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű mézekkel és méhészeti termékkel tudjunk szolgálni, így mások egészségét is megőrizzük.

Budai Krisztián

Akácméz

Akácméz

A legnépszerűbb mézfajtát selymes íze teszi oly közkedvelté. Immunrendszer erősítő hatása mellett felső légúti megbetegedések esetén is segítséget nyújt. Továbbá köhögés és méregtelenítő hatású.

Hársméz

Hársméz

A zamatos ízű hársméz nyugtató hatású, meghűléses betegségek megelőzésére és kezelésére kiváló. Ezen felül alkalmas lázcsillapításra és görcsoldásra is.

Napraforgó méz

Napraforgó méz

A sajátos ízvilágú, viszonylag gyorsan kristályosodó méz erősítő, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Azonban savas jellege miatt gyomorsav túltengésben szenvedőknek nem ajánlott.

Repceméz

Repceméz

Az egyik legmagasabb szőlőcukor tartalommal rendelkező méz többek között gyomorsav túltengés ellen fogyasztható, továbbá erősítő, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt kedvelt.

Vegyes virágméz

Vegyes virágméz

A vegyes virágméz többfajta virág nektárjából tevődik össze, így jótékony hatása nagyobb, mint a tiszta mézeknek. Megelőzésre és betegségek kezelésére kiváló.

Erdei méz

Erdei méz

A sötét, szinte fekete színű, enyhe illatú, markáns ízű méz ásványi anyag tartalma, különleges aromája egyedülálló a mézfajták között.

1000, 500 és 250 grammos kiszerelésekben.

Bogácson a Kotyogó Kávézóban (3412 Bogács, Ady Endre utca 17.)

Virágpor

A vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag természetes táplálékkiegészítő számos betegség megelőzésére alkalmas.

Propolisz

A propolisz rendszeres fogyasztása az immunrendszer erősítése mellett vértisztító, májtisztító, vérnyomásszabályzó hatású.

Méhviasz gyertya

A természetes anyagokból készült, paraffinmentes gyertyák bizonyítottan pozitív hatásúak a szervezetre.