kávé

 

Kotyogó Kávézó & Apartmanok
Bogács, Ady Endre u. 17.

Elérhetőségek:
Kávézó: 30/399-6143
Üzletvezető: 30/9159-187
Szállásfoglalás: 30/336-3748

 

kavezo_belso

kavezo_belso

kavezo_belso

kavezo

piazza doro

 

 

 

 

 

                        

 

            

 

 

 

 


 

 


kavezo_belso

 

Kávézónkban kedves vendégeinknek ajánljuk a cukrászsütemények széles választékát, valamint hideg és meleg italokban is bő választékunkat. Kávéinkat Piazza D'oro kávéból készítjük, mely márkanév már nagy múltra tekint vissza. Az alkohol tartalmú  italok széles választékával  is kedveskedünk vendégeinknek, legyen szó akár sörről, vagy minőségi rövid italról. Az üveges sörökön kívül még tavasztól őszig fogyaszthatnak nálunk  csapolt sört is. Ezen kívül kínáljuk még vendégeinkenk  az Egri Korona Borház borait. A nyári szezonban pedig még választékunkat   bővíti   az  olasz alapanyagokból   készült kézműves fagylaltunk, valamint a szintén olasz alapanyagokból készült jégkása is. Kávézónban  internet is igénybe vehető. Bízunk benne, hogy régi törzsvendégeink és az ezután hozzánk látogatók is egyaránt elégedetten térnek majd hozzánk vissza.


Igazi nyarat hoz a finomabbnál finomabb olasz alapanyokból készült kézműves fagylaltok íze, valamint a szintén olasz alapanyagokból készült jégkása is. 

fagylalt
             

 

     Kávézónk kínálatából:


 Sütemény és torta megrendelést felveszünk.

Nyári szezonban (június közepétől augusztus végéig) minden nap friss sütemény érkezik, ezekre a napokra sütemény és torta megrendelést felveszünk.

Telefon: (30)399-6143

Szezonon kívül  pénteken, szombaton és  vasárnap érkezik friss sütemény.


Várjuk szeretettel, szívesen látjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...


© 2010 - 2011 Kotyogó Kávézó és Apartmanok Admin Készítette: NeGaMeL